Nøyaktige og pålitelige verdivurderinger

Vurderingstjeneste for personbiler!

Norske bilister trenger ikke lenger lure på om de har gjort en god bilhandel. På kvdnorge.no kan du enkelt finne ut hvor mye bilen din er verdt ved kun å taste inn registreringsnummer på bilen.
KVDs verdivurdering er et nyttig verktøy for alle som skal kjøpe eller selge bil. Ved hjelp av et tastetrykk kan du hente ut nøyaktig informasjon om hvor mye bilen din er verdt.

Vår svenske bilvurderingstjeneste, bilpriser.se, er Sveriges med brukte, og har eksistert siden 2006. I 2014 utførte vi 17,4 millioner bilvurderinger. Det tilsvarer én verdivurdering hver annet sekund. Hver dag. Året rundt.

I Norge består vår database av over 8000 bilmodeller, og den oppdateres stadig med nye biler. Bilen må ikke være eldre enn fra 2001. Vi har for tiden ikke mulighet for å vurdere varebiler og lette lastebiler.

Prisberegningene på kvdnorge.no er bygget på avanserte algoritmer, som er utviklet gjennom mange år. Hver enkelt bilmodell har unike variabler for verditap. I vurderingene ligger også kalkulerte spådommer om fremtidige modeller og annet som kan ha innvirkning på markedet.